> Shytone.nl   > Meer informatie over copyrights e.d.
                        Zomerse vakantie kaarten vind je hier!

   
   

Copyrights op Shytone.nl

De onderstaande informatie over coptrights op Shytone.nl is van toepassing op deze website. Door deze website te gebruiken stem je in met deze verklaring.

Alle op de website afgebeelde foto's, kaarten, andere grafische uitingen, teksten, alsmede het website-ontwerp zelf, zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik, bewerking & vermenigvuldiging van deze kaarten, foto’s, teksten en het website-ontwerp, is nadrukkelijk verboden.

Koppiereits... wasdat dan?

Hierop geldt een uitzondering voor het delen van onze kaarten via email en social media. De kaarten mag je wel gratis van onze site downloaden om naar iemand te versturen via b.v. e-mail, Whatsapp of Facebook of andere social media!

Ook mag je het printen en naar iemand toesturen of boven je bed hangen. Maar uiteraard alleen voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is ten strengste verboden.

Wil je meer weten over copyrights? Lees hier.

Hoe zit het eigenlijk met privacy op deze website? Shytone.nl heeft hier een aparte pagina voor. Wil je meer weten over privacy en het gebruik van cookies op Shytone.nl, lees dan hier verder voor meer informatie.

Shytone kaarten op Facebook!

Vind je de kaarten van Shytone leuk en heb je Facebook? Check: www.facebook.com/shytonekaarten, like ons en volg ons voor de nieuwste updates, teksten en kaarten!

Kom ook op Facebook!

Via Facebook is het makkelijker om onze kaarten te delen, maar niet alle kaarten staan op Facebook!


Dierenvrienden helpen dieren!

Vind jij het ook zo erg dat dieren over de hele wereld worden verwaarloosd of mishandeld? Wil je meehelpen om deze dieren een beter leven te geven? Door een vrijwilliger te worden, spullen in te zamelen of b.v. geld te doneren? Kijk dan eens op één van de onderstaande websites.

Help dieren!

Rowena goes Ape
Stichting AAP
Zinloos geweld Dieren
Dierenbescherming Nederland
Compassion in world farming
Bont voor Dieren
Stichting HoKaZo
Dierenhulp zonder grenzen
Stichting Dierenmissies
Stichting Dierenlot
Amivedi Nederland
Wakker Dier

   
Open you heart with a shytone card   :   partnerlinks   :   privacybeleid   :   copyrights   :   © 2021